dolgozni csak pontosan, szépen...

Ajánlatkérés és időpont foglalás szálláshely szolgáltatóknak, hoteleknek
+36 70 602 69 32

Nyomjon a telefonszámra!

Amint tudjuk, visszahívjuk!

gyors ajánlatkérés - rövid időn belül válaszolunk önnek!

  szolgáltatásaink

  apartman és szálloda karbantartás

  Minden, ami a kereskedelmi szálláshelyeken belüli felújítást, karbantartást, szerelést vagy javítást igényel. Pl.:

  Szolgáltatási területek

  VÉLEMÉNYEK

  A mindenes ezermester csapata nem okozott csalódást, pontosan és gyorsan dolgoztak. Abszolút elégedett vagyok az ereszcsatorna javításával!
  SZELEKOVSZKY SZANDRA
  Budapest, XIV.ker. - ereszcsatorna javítás
  Lacit a mindenes ezermestertől egy közeli ismerősöm ajánlotta, és nagyon örülök neki hogy rá bíztam a kerti tárolónk megépítését. Öröm volt látni, hogy milyen gyorsan elkészült a kertünk új ékessége.
  Keller Zsanett
  Budapest, XVIII. ker. - kerti tároló építéses
  Nem fűztem nagy reményeket ahhoz, hogy találok valakit aki veszi a fáradságot és megjavítja a törött járólapokat az előszobánkban, mert mostanság még a nagyobb munkák között is válogatnak a szakik. A mindenes ezermester viszont segített, és korrekt áron vállalták a munkát. Köszönet, szereztetek egy 'törzsvásárlót'!
  Molnár Tamás
  Csömör - járólap javítás
  Véletlenül akadtam rá a mindenes ezermester weboldalára, és nem bántam meg hogy őket választottam. Normális áron minőségi munkát kaptam a pénzemért, végre nem nekem kellett kínlódnom az új IKEA bútorok összeszerelésével:)
  Fekete Zsolt
  Gyömrő - IKEA bútor összeállítás

  Árak

  Az árak bruttó végfelhasználói árak (2023.02.01-től érvényesek ), mely tartalmazza a kiszállási költséget, de nem tartalmazza a szerelési segédanyagok, amennyiben csak helyszíni felmérést szeretne erre is van lehetőség, de ez később nem levonható.

  A munkával kapcsolatosan felmerülő parkolási költségek egész órára kerekítve felszámításra kerülnek, melynek díja a megrendelőt terheli.

  Nagyobb volumenű munkák esetén egyedi árajánlatot dolgozunk ki.

  Lapra szerelt bútorok összeszerelése esetén minden esetben kérünk linket.

  Konyhabútorok összeszerelése esetén egyedi árajánlatot dolgozunk ki.

  Hétvégi munkavégzés esetén 30% felár kerül felszámításra.

  ELSŐ ÓRA

  15 000
  FT

  tartalmazza

  MINDEN TOVÁBBI MEGKEZDETT ÓRA

  8 000
  FT

  tartalmazza

  időpontkérés

    

     * Kötelező mező

   rólunk

   A Mindenes Ezermester megalapítása óta sok száz ügyfelének segített javítások, apróbb ház körüli munkák elvégzésében. Tettük mindezt precizitással, pontosan és megbízhatóan egy céltól vezérelve: mihamarabb megoldani a sokszor bosszantó apróbb, de halasztást nem tűrő problémákat.

   Büszkék vagyunk arra, hogy egyre többen nem csak egyszeri alkalommal fordultak hozzánk, hanem évről évre megtisztelve bizalmukkal a Mindenes Ezermestert választják a szerelési, javítási munkák kivitelezéséhez.

   Nálunk nincsenek rejtett költségek, félbehagyott munkák, kontár módon kivitelezett javítások. Tegyen egy próbát, hívjon még ma!